Bilo da se radi o samostojećim, PLC baziranim ili servo baziranim kontrolerima pouzdan smo izbor. Omron-ovi kontroleri gibanja podržavaju jednostavno programiranje bez utjecaja na performanse. Postoje modeli od samo jedne pa sve do 256 osa. Funkcije kao interpolacija osi, “master-slave”, e-cam, e-gear i multi osna sinkronizacija dostupne su bilo preko konvencijalnih U/I ili preko kvalitetnog servo-linka.

Pogledajte video simulaciju na Trajexia mini site-u:

Trajexia minisite

Bazirani na Omronovim moćnim PLC-ovima, moduli za kontrolu kretanja nude perfektnu integrisanost u sistem automatizacije bez kompromisa u performansama.
Open motion kontrolna platforma nudi rešenja od jednostavnog pozicioniranja do naprednog koordinisanog kretanja. Ovi uređaji se mogu koristiti kao samostalni kontroleri kretanja u kombinaciji sa popularnim PLC-ovima svih svetskih brendova, jer podržavaju Ethernet, Profibus i DeviceNet komunikaciju. Podjednako su snažni i onda kada se koriste kao kompletno automatizaciono rešenje.
Rešenja bazirana na pogonima su idealna za distribuirane sisteme kontrole kretanja, gde je na raspolaganju nekoliko mogućnosti različitih cena i performansi. Modeli ovih uređaja mogu biti namenjeni za jednostavne point-to-point aplikacije, ali i za napredna e-cam rešenja.
Transformisanjem standardnog PC-a u kompletno rešenje za kontrolu kretanja, ovi uređaji omogućavaju lak razvoj specifičnih aplikacija.