Ovisno o izlaznoj snagi uskih uređaja za napajanje(tzv. izvori napajanja 5VDC, 12VDC, 15VDC, 24VDC), jedino su širina i dubina karakteristike koje variraju. Ovu seriju zastupaju samo dva modela: S8JX-G i S8VM. S8JX-G je performansama siromašniji, te nudi alternativno rješenje za S8V uređaj.
Bez obzira na izlaznu snagu uređaja za napajanje(tzv. izvori napajanja 5VDC, 12VDC, 15VDC, 24VDC), Omron ne mijenja visinu te dubinu uređaja nego samo njegovu širinu. Prednost ovih uređaja su visoke performanse sa mnoštvom pomoćnih funkcija smještenih u skromnom kućištu. Rezultat toga jeste da ovi uređaji za razliku od ostalih daju više snage po kvadratnom centimetru uređaja.
Omron-ove S8M dodatne jedinice pružaju nešto više od samog uređaja za napajanje. S8M jedinice služe za nadzor i zaštitu vaših 24VDC strujnih krugova. Koriste se za upravljanje sa do četiri strujna kruga napajanja te podržavaju mnoge napredne mogućnosti kao što su: vrijeme rada, izvršna struja, sekvencijalno paljenje/gašenje i monitoring.
Izvori napajanja (tzv. uređaji za napajanje ili ispravljači 5VDC, 12VDC, 15VDC, 24VDC) vitalan su dio svakog upravljačkog sistema, bilo da se radi o uređajima u električnim ormarima ili na strojevima. U sistemima uvjetovanim DC napajanjem, vitalno je koristiti najpouzdaniji izvor napajanja te sa iskustvom tvrdimo da kod odabira pravog uređaja nesmijete pogriješiti. U polju industrijske automatizacije, Omron već 35 godina proizvodi najkvalitetnije izvore napajanja. Nudimo veliki izbor uređaja za napajanje sa različitim prilagođenim funkcijama. Osim stvaranja DC napona, nudimo vrhunski proizvod koji ne čini samo trajnost i robustnost, nego i činjenica da podlaže svim svjetski prepoznatljivim sigurnosnim normama za DC ispravljače. Izvor napajanja (tzv. ispravljač, uređaj za napajanje), ispravlja napon 230VAC ili 380VAC na 5VDC, 12VDC, 15VDC, 24VDC.