Nudimo veliki izbor enkodera i pribora za enkodere, kao i svu tehničku podršku potrebnu za odabir, integraciju i puštanje u rad.

  • Rotacioni enkoder
  • Linearni enkoder
  • Pribor(razni nosači enkodera, zupčasti točkovi, zupčaste letve, mjerni točkovi, zglobovi sa oprugom i nosačem enkodera, mjerne žice sa točkovima, kuplunzi, itd)
Rotacioni enkoderi šalju podatke koji prikazuju kretanje u vašim aplikacijama. Da bi zadovoljili potrebe, Omron nudi veliki izbor apsolutnih i inkrementalnih enkodera.
Linearni mjerni senzori i pribor su pogodni za drvnu industriju, textilnu industriju, liftove, kranove, i druge specijalne mašine.
 
Specijalni uređaji za zahtjevnije aplikacije, npr.proizvodnja ili rekonstrukcija svih vrsta mašina i postrojenja. Koriste se kod aplikacija gdje se rotacioni i linearni enkoderi mogu oštetiti zbog vibracija, nepravilnog trenja, zazora, itd.
 
U većini slučajeva, aplikacije sa enkoderima su van mogućnosti jer nam nedostaje kvalitetan pribor sa kojim bismo efektno riješili problem. Iz tog razloga smo odlučili da vam pomognemo pri izboru idealnog pribora za vašu aplikaciju.